logo

Oplevering Paardenmarkt

Na acht maanden intensief restaureren en verbouwen zijn afgelopen weekend Restaurant Kruydt en het naastgelegen facilitair gebouw op de Paardenmarkt in Delft feestelijk geopend. DeVilder&Zonneveld Architecten B.V. heeft dit Rijksmonument, een voormalig artilleriemagazijn, compleet gerenoveerd en getransformeerd tot restaurant, diverse vergaderruimten en een facilitair gebouw met daarin o.a. een opslagruimte. Restaurant Kruydt en het naastgelegen facilitair gebouw maken onderdeel uit van het complex van Buccaneer Delft. Buccaneer Delft biedt huisvesting aan jonge start-up en scale-up bedrijven zoals Hardt Hyperloop en Blue Piling by Fistuca. Naast de uitwerking heeft DeVilder&Zonneveld Architecten B.V. de complete directievoering op zich genomen. Aankomend weekend zullen de eerste gerechten worden uitgeserveerd.