logo

NIEUWS

Eerste paal Brandweerkazerne Stellendam

Op vrijdag 18 november is de eerste paal geslagen voor de nieuwe brandweerkazerne in Stellendam. Dit gebeurde in het bijzijn van de algemeen directeur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond Arjen Littooij en Burgemeester Ada Grootenboer van Goeree-Overflakkee.
Lees meer

Verhuisbericht: Zichtbaar en Centraal

Wij gaan verhuizen naar een mooie zichtbare locatie in het centrum van Vlaardingen. De komende tijd wordt ons pand verbouwd tot een inspirerende en duurzame werkomgeving. Per 1 november 2022 zijn wij gevestigd aan de Hoflaan op de hoek Schiedamseweg. DeVilder&Zonneveld Architecten Schiedamseweg 13134 BA Vlaardingen
Lees meer

Start Nieuwbouw multifunctionele clubgebouw

De bouw van het multifunctionele clubgebouw is gestart! Met de eerste voorbereidingen van de uitbreiding van de fundering wordt er een stap gemaakt naar het nieuwe clubgebouw voor de voetbal verenigingen Cion en Deltasport.
Lees meer

Voorbereidingen Sporthal

In de zomervakantie zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor de start van de bouw van de nieuwe Sporthal aan de Claudius Civilislaan te Vlaardingen. De voorbereidingen vonden plaats in Het College Vos.
Lees meer

Nieuwbouw Demi Container Services

Recentelijke is DeVilder&Zonneveld Architecten B.V begonnen met het vervaardigen van het complete uitvoeringsontwerp voor nieuwbouw van Demi Container Services aan de Boonsweg te Heinenoord. In dit ontwerp wordt er een complete productie hal inclusief een nieuw kantoorpand gebouwd tegen de huidige productiehal aan.
Lees meer

COA Opvangcentra

In opdracht van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is DeVilder&Zonneveld Architecten B.V betrokken bij nieuwe locaties voor opvangcentra voor het COA.
Lees meer

Nieuwbouw Brandweerkazerne Stellendam

In opdracht van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft DeVilder&Zonneveld Architecten B.V de nieuwe Brandweerkazerne aan de Hinder te Stellendam ontworpen.
Lees meer

Ontwerp nieuwbouw Multifunctionele Clubgebouw

In het najaar van 2021 heeft DeVilder&Zonneveld Architecten B.V. in samenwerking met Tempelbouw uit Schiedam deze Design & Construct opdracht gewonnen. Gedurende de wintermaanden is er hard gewerkt aan het ontwerp. Het gebouw is ontworpen als multifunctionele accommodatie voor de voetbalclubs Deltasport en CION. In maart 2019 is het oude clubhuis vol
Lees meer

Nieuwbouw Multifunctionele Clubgebouw

Op 5 maart 2022 is de aftrap gegeven door wethouder Ivana Somers met de bestuursleden van voetclubs Deltasport en CION voor de herbouw van het in maart 2019 afgebrande clubgebouw. Deze Design & Construct opdracht is door DeVilder&Zonneveld Architecten B.V. in samenwerking met Tempel Bouw uit Schiedam gewonnen.
Lees meer

Sporthal

Medio 2017 heeft DeVilder&Zonneveld Architecten B.V. de ontwerp prijsvraag gewonnen voor de nieuwe sporthal aan de Claudius Civilislaan te Vlaardingen. De ingediende visie is beoordeeld door de jury als “zeer verrassend concept met een herkenbare link naar de architectuur van aangrenzende Het College VOS uit 1964 door architect H. Maaskant.” Na ruim 3 ja
Lees meer