logo

NIEUWS

Wethouder Arnoud Proos slaat eerste paal Sporthal Claudius Civilislaan

De eerste paal van de nieuwe sporthal aan de Claudius Civilislaan is vrijdag 24 februari 2023 geslagen, Na een traject van ruim 5 jaar voorbereiding zijn de bouwwerkzaamheden voor de nieuwe sporthal gestart. Het project is een onderdeel van de herstructurering van de Westwijk. De eerste paal is geslagen door Wethouder Arnoud Proos en leden van S.C. Twist.
Lees meer

Voortgang Brandweerkazerne Stellendam

Momenteel zijn de bouwwerkzaamheden van de brandweerkazerne Stellendam in volle gang. De contouren van de nieuwe kazerne worden goed zichtbaar.
Lees meer

Feestelijke opening Ambulancepost Spijkenisse

Op feestelijke wijze is donderdag 22 december de nieuwe ambulancepost aan de Pascalweg in Spijkenisse geopend door Arjen Littooij, directeur Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en door Foort van Oosten, burgemeester van Nissewaard. De Vilder&Zonneveld Architecten heeft hier een plan gemaakt waarin een prettige werk sfeer gecreëerd wordt voor de ambulance
Lees meer

Eerste paal Brandweerkazerne Stellendam

Op vrijdag 18 november is de eerste paal geslagen voor de nieuwe brandweerkazerne in Stellendam. Dit gebeurde in het bijzijn van de algemeen directeur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond Arjen Littooij en Burgemeester Ada Grootenboer van Goeree-Overflakkee.
Lees meer

Verhuisbericht: Zichtbaar en Centraal

Wij gaan verhuizen naar een mooie zichtbare locatie in het centrum van Vlaardingen. De komende tijd wordt ons pand verbouwd tot een inspirerende en duurzame werkomgeving. Per 1 november 2022 zijn wij gevestigd aan de Hoflaan op de hoek Schiedamseweg. DeVilder&Zonneveld Architecten Schiedamseweg 13134 BA Vlaardingen
Lees meer

Start Nieuwbouw multifunctionele clubgebouw

De bouw van het multifunctionele clubgebouw is gestart! Met de eerste voorbereidingen van de uitbreiding van de fundering wordt er een stap gemaakt naar het nieuwe clubgebouw voor de voetbal verenigingen Cion en Deltasport.
Lees meer

Voorbereidingen Sporthal

In de zomervakantie zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor de start van de bouw van de nieuwe Sporthal aan de Claudius Civilislaan te Vlaardingen. De voorbereidingen vonden plaats in Het College Vos.
Lees meer

Nieuwbouw Demi Container Services

Recentelijke is DeVilder&Zonneveld Architecten B.V begonnen met het vervaardigen van het complete uitvoeringsontwerp voor nieuwbouw van Demi Container Services aan de Boonsweg te Heinenoord. In dit ontwerp wordt er een complete productie hal inclusief een nieuw kantoorpand gebouwd tegen de huidige productiehal aan.
Lees meer

COA Opvangcentra

In opdracht van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is DeVilder&Zonneveld Architecten B.V betrokken bij nieuwe locaties voor opvangcentra voor het COA.
Lees meer

Nieuwbouw Brandweerkazerne Stellendam

In opdracht van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft DeVilder&Zonneveld Architecten B.V de nieuwe Brandweerkazerne aan de Hinder te Stellendam ontworpen.
Lees meer